Hakkımızda

1994 yılında 3 ortak ile Esenler Nenehatun Mahallesi 106.sokak no:18/A 'da kurulan Sağlamlar Ekmek Fabrikası 6 aylık ortaklık sürecinden sonra, günümüze kadar varlığını sürdürmeyi başarmıştır. Kurucusu Mehmet Sağlam'dır.

VİZYON
Türkiye’de unlu mamuller piyasasında sektörün standartlarını hep daha yükseğe çekmeye; tüketici, müşteri ve çalışanlarıyla birlikte büyümeye devam etmek.

MİSYON
Çevreye ve insana duyarlı bir marka olarak; tüketicilerimizin beslenme ve yaşam kalitelerini, nitelikli unlu mamuller üreterek yükseltmek ve sektörel kalkınmayı teşvik etmek.

KALİTE İLKELERİMİZ 
Türkiye’de unlu mamuller sektörünün lideri olarak “Kalite” sosyal sorumluluğumuzun bir öznesi ve her çalışmamızda bakış açımızı ve ufkumuzu genişleten kriterimizdir. Her zaman değer verdiğimiz prensiplerimiz; Kalite sistemimizi sürdürülebilir kılmak için güçlü prosedürler oluşturmak Paydaşlarımız, tedarikçilerimiz, çalışanlarımız, müşterilerimiz ve tüketicilerimizle yakın ilişki kurmak Eğitimli ve kaliteden taviz vermeyen personel ile çalışmak Süreçlerimizde en etkili ve en yeni teknolojiyi kullanmak Sürekli geliştirme yaklaşımını benimsemek.

GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKASI 
Sağlamlar Ekmek Fabrikası’nda ürettiğimiz tüm ürünlerimizle ilgili kritik kontrol noktaları, hammadde kabulünden son ürün sevkine kadar , Gıda Güvenliği yasalarına ve ilgili standartlara uygun olarak tanımlanmış ve değerlendirilmiştir. Biz tüketici ve müşterilerimize insan sağlığını tehlikeye atmayacak ürünler sunmayı garanti ederiz.
Share on Google Plus

About Sağlamlar Ekmek Fabrikası

0 yorum:

Yorum Gönder